З 10 січня запрацював сервіс, який платить гроші за безпечний рух

Водіям запропонують знижки на страховку за безаварійне водіння
Стартап Штрафи UA за участю Міністерства інфраструктури запустив додаток, яке повинно допомогти знизити кількість аварій на дорогах. Сервіс заробив 10 січня 2020 року. Про це можна дізнатися на сайті Штрафи UA.
Всього за місяць їм стали користуватися понад 10 500 осіб. Поки програма працює для iOS-платформи, але планується запуск і для Android.
Розроблена система дозволить оцінити манеру водіння конкретного водія і мотивувати його покращувати її. За відповідальну поведінку на дорозі водій отримає нагороду — до 18% кешбек від суми страхування за полісами "автоцивілки" (ОСЦПВ).
Коли водій набуває поліс, йому відразу повертається від 10% до 15% від його вартості, також він заробляє додаткову знижку за правильну їзду до 5%.
Знижка формується неодноразово і постійно змінюється в залежності від стилю водіння. 

Знижка по рейтингу така:

  • 3,3 - 4 = 3%;
  • 4 - 4,8 = 4%;
  • 4,8 - 5 = 5%.
Перший рейтинг водіння користувач побачить після виконання 10 поїздок. Разом з рейтингом водієві буде запропонована сума кешбек.
Найближчим часом в додатку планується розширення можливостей винагороди за відповідальне водіння.
За даними сервісу, 83% водіїв перевищують безпечну швидкість. Також суттєвою є проблема використання телефону за кермом, що в 50% випадків призводить до аварійних ситуацій.
Стартап також розробив віджет для міст, який дозволяє водіям, які їдуть в інше місто, враховувати всі чинники і бути більш уважними в тій чи іншій місцевості.
Скріншот з сайту Штрафи UA

Комментарии